Midsommar

Blev en väldigt lugn midsommar iår vilket var precis det jag orkade med. Vi åt lunch och sen på kvällen grillat med Henkes familjkompisar och bara tog det lugnt innan det bar av hemåt till Kumla igen. Dagen efter kände jag mig som om jag var bakis, trots det lugna tempot hade det varit en lång dag för mig.  
(null)

(null)
Tur att Snapchat löste årets krans till håret. 
Mina dagar | | Kommentera |

V31+5

Söndagens babyshower tog verkligen all kraft jag hade i kroppen för efter det har jag varit super trött och nästan legat i sängen större delen utav dagarna. Idag har jag dock varit hos barnmorskan på morgonen och allt såg bra ut för lill tjejen dock hade mitt blodtryck ökat lite mycket sen sist så fick order att verkligen fortsätta och vila så de stiger något mer. Inga svåra order att lyda då jag verkligen inte orkar något annat just nu. 

I eftermiddag kommer lite leveranser hit hem som jag beställt senaste dagarna (de farliga med att ligga hemma). Det kommer en spegel, ett skötbord och en sänghimmel bland annat så de ska jag tvinga Henke att fixa ihop ikväll. 
(null)
Igår kom Jessica förbi och lämnade bland annat denna boken till mig så den tänkte jag börja läsa nu. 
Mina dagar | | Kommentera |

Babyshower

Min helg slutade verkligen inte som jag trott! Vi var påväg hem ifrån Norrköping då Fredrica smsa och fråga om jag ville komma förbi då Max skulle iväg. Frågade Henke om de funkade och det tyckte han så jag bestämde med Freddan att åka dit direkt när  vi kom hem. 

Väl framme så öste regnet ner och jag sprang mot dörren och knackade på, när jag öppnade dörren stod tjejerna där och skrek och jag blev så himla chockad att jag nästan vände i dörren. Chock nummer två fick jag när jag gick in i köket, för där stod Amanda, Emma och Cornelia. Nu blev jag såg chockad att jag började gråta, vad gjorde dom i Kumla liksom?!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredrica hade fixat ihop med fika, lekar, dekorationer och en massa fint som jag aldrig kommer kunna tacka henne nog för. 

Så himla tacksam för allt fint jag fick och att alla tjejerna tagit sig tiden att komma dit, ni är bäst. 

Jag hade verkligen inte anat någonting och i efterhand så förstod jag ju varför Henke hade tjatat om att jag kanske skulle ha en annan klänning på mig, kanske skulle tvättat håret på morgonen osv men allt det tvär sågade ju jag.. i efterhand borde jag ha lyssnat på honom! Dock spelar de ingen roll nu, var så lycklig när jag kom hem ändå. 


Festligheter, Kärlek, Mina dagar | | Kommentera |
Upp